voor starters


Onze club vindt het belangrijk om belangstellenden in curling eerst vrijblijvend kennis te laten maken met deze sport op ijs met stenen en bezems. De cursussen worden georganiseerd in samenwerking met Curlingschool Zoetermeer. De groepen zijn niet groter dan 4 deelnemers waardoor iedereen maximaal ondersteund wordt. Tijdens de cursus zullen behalve de curlingtechnieken ook de spelregels en tactiek ruimschoots aan bod komen zodat de deelnemers na het volgen van een cursus een goed beeld hebben van wat curling nu precies inhoudt en wat er allemaal mogelijk is in deze fascinerende sport die door jong en oud (ons oudste lid is onlangs op 85 jarige leeftijd gestopt!)

Om de cursus te volgen hebben de deelnemers alleen makkelijk zittende warme sportieve kleding nodig (temperatuur op de ijsbaan is 4 graden) met schone sportschoenen. Alle benodigde materialen om de cursus te volgen zijn al op de baan aanwezig.

In het seizoen 2015/2016, organiseren wij opnieuw een aantal intensieve trainingen voor starters. De data worden in overleg met de cursist vastgesteld.

Wij hebben momenteel een speciale aanbieding van € 75,00 per persoon voor vier cursussen van 1,5 uur. Tevens kan je na inschrijving direct deelnemen aan (club)activiteiten die georganiseerd worden. Besluit je na het volgen van een cursus lid te worden van de club dan brengen we het cursus geld in mindering op je contributie.

Deelname aan één van bovengenoemde activiteiten kan alleen na aanmelding via een mail.

Informatie is te krijgen bij Luutze Koelewijn, 06 250 84 376 (na 18.00 uur, 21 jaar en ouder) of bij Carlo Glasbergen (tot 21 jaar) 06 21171117.

Wil je een keer op een clubavond komen kijken (en meedoen)? Neem dan contact op met een van de bovenstaande leden of stuur een mail naar CC PWA.