Schrijf je team in voor het Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling


Inschrijving voor het 2eOpen Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling geopend

Op zondag 3 november as. organiseert Curling Club PWA in de Silverdome het tweede Open Zoetermeers Kampioenschap Midi Curling voor alle Zoetermeerse bedrijven, sholen, verenigingen en politieke partijen. Ook teams van buiten Zoetermeer zijn van harte welkom! Bij deze tweede editie gaan we een stapje verder dan bij het eerste kampioenschap: het voor curling kenmerkende vegen hoort er nu ook bij! Het evenement zal gehouden worden op de curlingbaan in de Silverdome van 10:00 – 15:00.

Midi Curling met een team van 3 of 4 personen

Midi Curling is een variant op het echte curling maar dan over de helft van de lengte van de baan, mét het karakteristieke vegen. Het is uitstekend geschikt voor beginners -jong en oud- om deel te nemen. Je schrijft je in met een team van 3 of 4 collega’s, familieleden, vrienden, klasgenoten of combinaties daarvan. Natuurlijk krijgen alle deelnemers instructie en gelegenheid om te oefenen voordat de wedstrijden beginnen. Clubcurlers mogen ook meedoen, maar om het eerlijk te houden is per team maximaal 1 clubcurler toegestaan, en zij mogen niet de laatste steen gooien. Zij kunnen natuurlijk wel vrienden, collega’s of familie uitnodigen.

Fundraising voor het Zeldzame Ziekten Fonds

Dit kampioenschap is tevens een fundraising activiteit voor het ‘Zeldzame Ziekten Fonds’. Ongeveer één miljoen Nederlanders – meer dan 6 procent van onze bevolking – heeft te maken met een zeldzame aandoening. Tegen dit angstwekkende feit strijdt het Zeldzame Ziekten Fonds al sinds 2005. Vooral kinderen hebben helaas te maken met een zeldzame aandoening. Per jaar komen ruim 14.000 van hen te overlijden. De helft van het inschrijvingsgeld wordt gedoneerd aan dit fonds.

Inschrijven

Aan deze kampioenschappen kunnen maximaal 24 teams deelnemen. Een team kan bestaan uit 3 of 4 deelnemers. De inschrijfkosten per team zijn € 25,00 (Max. 1 Clubcurler per team). De helft van het inschrijfgeld zal gedoneerd worden aan het Zeldzame Ziekten Fonds. De deelnemende teams worden aangemoedigd om een hogere bijdrage te donderen die dan ten goede komt aan het fonds.

Aanmelden kan via een mail naar midicurling@ccpwa.nl

vermeld hierbij de:

  • naam en tel. nr. contactpersoon
  • Teamnaam
  • Aantal spelers (3 of 4)

Tot snel in de Silverdome!