Terwijl het Nederlandse heren curlingteam op het EK Curling strijdt om de Europese titel, strijden op zondag 21 november 10 teams op het ijs van Curlingbaan Zoetermeer om de felbegeerde Bovenbouw wisselbeker. In samenwerking met Sport en Spel van de gemeente Zoetermeer vindt dan het Schoolsporttoernooi Curling plaats. De volgende Teams hebben zich ingeschreven:

Buytenkans gr 5

Buytenkans gr 6

Elzenhoek 1

Passe Partout 1

Passe Partout 2

Oranjerie 1

meer

Schoolsporttoernooi Curling Groep 5/6


Op donderdag 23 september verwelkomden wij 2 klassen van het Oranje Nassau College op het ijs. Deze Mavo 1 en Havo 2 klassen kregen in het kader van de Zoetermeerse Sportweek een speciale curling les op het ijs aangeboden. Dit initiatief is tot stand gekomen samen met Sport en Spel van de Gemeente Zoetermeer.

Na een korte introductie door curlingtrainer Kimberly Honders in de clubruimte schuifelden de leerlingen richting het ijs. Hoewel ze met de nodige voorzichtigheid het ijs betraden, v- meer

Scholieren van het ONC Parkdreef op bezoek


Na een veel te lange stop konden de jeugdleden van CCPWA eindelijk weer van start op de clubavond. Het was voor velen een supergezellig weerzien en ondanks lang niet op het ijs te hebben gestaan, gooide de jeugd toch een aardig steentje. We hopen op een mooi seizoen!

- meer

Curling: de jeugd ‘slide’ af
Om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgt Curling Club PWA de adviezen van de overheid en NOC*NSF en zijn alle curlingactiviteiten stilgelegd. Daarmee is een einde gekomen aan het curlingseizoen 2019/2020. 

Wij hopen iedereen in het nieuwe seizoen weer gezond en wel op het ijs te zien!- meer

Voortijdig einde Curling seizoen


Op zondag 16 februari verzamelden 18 teams van 7 Zoetermeerse Basisscholen zich op de Curlingbaan om te strijden op het Schoolsporttoernooi Curling, oftewel het Bovenbouwtoernooi. ’s morgens streden de kinderen uit de groepen 5 en 6 om de felbegeerde wisselbeker die vorig jaar naar De Elzenhoek ging. Na de poulewestrijden was de finale bekend: Team Oranjerie 6 ging het opnemen tegen het team van de Passe Partout. Het werd een bloedstollende finale, waarin pas in een tweede (!) extra end de Pas- meer

De Passe Partout en de Prinses Margietschool winnen het Schoolsporttoernooi ...
Na een intensieve voorbereiding, die clubgenoten Jaap, Wouter, Carlo en Laurens langs meerdere toernooien in Canada en Zwitserland voerde, is het team van bondscoach Shari Leibbrandt klaar voor het nemen van de 1e grote stap richting Olympische Spelen van 2022: het Europees Kampioenschap in Helsingborg, Zweden. en plek bij de 1e 7 betekent automatisch kwalificatie voor het WK van 2020, en dat is belangrijk, want de komende twee wereldkampioenschappen bepalen welke landen zich rechtstreeks kwa- meer

Team van Dorp klaar voor het EK in Helsingborg
Zoek je nog een leuke en gezellige sport voor je kinderen vanaf 8 jaar op de woensdagavond?

Op 2 en 9 oktober houden wij een tryout voor de jeugd. Je kind leert de beginselen van een ervaren trainer en ervaart waarom onze jeugdleden het zo naar de zin hebben op de jeugdavond!

 

Voor de Tryout van 2 en  oktober geldt het speciale tarief van 5 Euro voor 2 lessen!

Inschrijven of meer informatie via een mailtje naar trycurling@ccpwa.nl

 

meer

Curling Tryout voor kinderen