Om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen, volgt Curling Club PWA de adviezen van de overheid en NOC*NSF en zijn alle curlingactiviteiten stilgelegd. Daarmee is een einde gekomen aan het curlingseizoen 2019/2020. 

Wij hopen iedereen in het nieuwe seizoen weer gezond en wel op het ijs te zien!- meer

Voortijdig einde Curling seizoen


Op zondag 16 februari verzamelden 18 teams van 7 Zoetermeerse Basisscholen zich op de Curlingbaan om te strijden op het Schoolsporttoernooi Curling, oftewel het Bovenbouwtoernooi. ’s morgens streden de kinderen uit de groepen 5 en 6 om de felbegeerde wisselbeker die vorig jaar naar De Elzenhoek ging. Na de poulewestrijden was de finale bekend: Team Oranjerie 6 ging het opnemen tegen het team van de Passe Partout. Het werd een bloedstollende finale, waarin pas in een tweede (!) extra end de Pas- meer

De Passe Partout en de Prinses Margietschool winnen het Schoolsporttoernooi ...
Na een intensieve voorbereiding, die clubgenoten Jaap, Wouter, Carlo en Laurens langs meerdere toernooien in Canada en Zwitserland voerde, is het team van bondscoach Shari Leibbrandt klaar voor het nemen van de 1e grote stap richting Olympische Spelen van 2022: het Europees Kampioenschap in Helsingborg, Zweden. en plek bij de 1e 7 betekent automatisch kwalificatie voor het WK van 2020, en dat is belangrijk, want de komende twee wereldkampioenschappen bepalen welke landen zich rechtstreeks kwa- meer

Team van Dorp klaar voor het EK in HelsingborgZoek je nog een leuke en gezellige sport voor je kinderen vanaf 8 jaar op de woensdagavond?

Op 2 en 9 oktober houden wij een tryout voor de jeugd. Je kind leert de beginselen van een ervaren trainer en ervaart waarom onze jeugdleden het zo naar de zin hebben op de jeugdavond!

 

Voor de Tryout van 2 en  oktober geldt het speciale tarief van 5 Euro voor 2 lessen!

Inschrijven of meer informatie via een mailtje naar trycurling@ccpwa.nl

 

meer

Curling Tryout voor kinderenOp 28 en 29 september wordt voor de eerste maal het Benelux Championship gespeeld. Dit toernooi wordt de komende jaren wisselend in de 3 Beneluxlanden gespeeld worden.  Op de enige echte curlingbaan in België, in Zemst, zullen de 3 landen vanaf 10.30 uur strijden om de beker.

Voor Nederland kwalificeerde team Hazerstones (bestaande uit onze clubleden Bas Bennis, Frank Kerkvliet, Willem van Wieringen en Martijn van Katwijk, NED1) en  het talententeam van de junioren meisjes, bestaande u- meer

veel clubleden actief op allereerste Benelux Cup


Bart van CC Tilburg , en Tobias, Maarten en Simon van  CC PWA, spelen als nederlands jongens juniorentem het 2e weekend van september een jeugdtoernooi in St. Gallen, Zwitserland. Daar nemen ze het op tegen vele internationale jeugdploegen uit Tjechië, Zwitseland, Schotland, Duitsland, Noorwegen en Zweden. We wensen ze veel plezier, succes en goede stenen!

 

Je kunt ze volgen via:

meer

Nederlandse junior jongens in Zwitserland


In het eerste weekend van september grepen veel clubleden de kans aan om het eerste curlingijs van het seizoen te proberen. Curlingbaan Zoetermeer organiseerde het traditionele Sweet Lake Summer Cup toernooi waarop veel Nederlandse en buitenlandse spelers te bewonderen waren. Zo ook veel CCPWA clubleden, waaronder Kim, Wim, Scott, Vera, Joey, Louisa, Shauna, Tobias, Maarten, Thomas, Stuart, Joey, Simon en anderen. Curlingbaan Zoetermeer had een fantastische prestatie geleverd door het ijs in las- meer

Clubleden actief op Sweet Lake Summercup 

Jeugdleden Louisa Wortel, Shauna Kap (CC PWA Zoetermeer), Lisenka Bomas, Anandi Bomas en Marit van Valkenhoef (CurlingClub Friesland) nemen dit weekend deel aan een International curling jeugdtoernooi in Dumfries, Schotland. Aan het toernooi nemen maar liefst 23 jeugdteams deel, en gelukkig voor hen vindt er dit weekend geen BRexit plaats ;-). Het team wordt begeleid door trainers Joey Bruinsma en Bob Bomas.

Wij wensen ze veel succes en ook veel plezier!

meer

Holland Girls op avontuur in Schotland