Op zondag 11 februari verzamelden 13 teams van enthousiaste basisschoolkinderen zich op de curlingbaan voor het bovenbouwtoernooi Curling voor de groepen 7/8. Zij streden om de felbegeerde wisselbeker. 

Nadat iedereen even goed had kunnen oefenen, startten de wedstrijden. Ouders en begeleiders konden vanuit de warme clubruimte hoe de kinderen fanatiek maar sportief hun westrijden speelden. Tot aan de laatste poulewedstrijd was het spannen welke teams door zouden gaan.

Pauzeren- meer

IKC Noordeinde wint het Curling Bovenbouwtoernooi groep 7/8


Wil je ook een keer komen proberen hoe het is om te Curlen op een echte curlingbaan en hoe gezellig onze jeugdavond zijn op woensdagavond?

Stuur een mailtje naar jeugd@ccpwa.nl en wij sturen je de details. Er zijn geen kosten aan verbonden maar aanmelden is wel verplicht.

Als het leuk vond dan kun je voor een gereduceerd tarief lid worden en elke week gezellig komen curlen.

We zijn je graag terug- meer

Jeugdavond Try-outOp zondag 19 november verzamelden ruim 35 enthousiaste kinderen zich op de curlingbaan voor het bovenbouwtoernooi Curling. Zij vormden 10 teams uit de groepen 5/6 van de Basisscholen De Entree, De Passe Partout, De Klimboom, Het Palet en Noordeinde en streden om de felbegeerde wisselbeker. 

Nadat iedereen even goed had kunnen oefenen, startten de poulewedstrijden. Onder het genot van een kopje koffie of thee zagen de ouders en begeleiders vanuit de warme clubruimte hoe de kinder- meer

IKC Klimboom wint het Curling Bovenbouwtoernooi


De kraamkamer van het curlen

Wil je ook een keer komen proberen hoe het is om te Curlen op een echte curlingbaan en hoe gezellig het op onze jeugdavond is? Kom dan woensdagavond 29 november gezellig meedoen!

Speciaal voor Jeugd tussen 8 en 18 jaar organiseren wij op woensdagavond 19:00 een Open Jeugdavond.

Tijdens de avond krijg je les in Curling: hoe zwaar zijn nu die granieten stenen en waar is dat vegen voor? Natuurlijk doen we ook leuke dingen en ontmoet je onze jeugdleden. Curling is een echte wintersport- meer

Open Jeugdavond 29 novemberVanaf woensdag 6 september en maandag 18 september kunnen we weer het ijs op voor de start van het seizoen 2023-2024.

We hebben er weer veel zin in!

Vanaf dit seizoen zijn de types lidmaatschap gewijzigd. Het student lidmaatschap wordt een Jong volwassene lidmaatschap en het 4 sterren lidmaatschap vervalt. Hierdoor krijgt ieder volwassen lid de gelegenheid op maandag én op woensdag te spelen. Op de Algemene Leden Vergadering van 5 juli 2023 is besloten het tarief voor alle li- meer

We gaan weer beginnen!


Op 12 februari werd op de Curlingbaan in het Zoetermeerse Silverdome het Bovenbouwtoernooi Curling voor groep7/8 gehouden. 5 fanatieke teams hadden zich voor dit toernooi ingeschreven en al gauw bleek dat de kinderen erop gebrand waren een goede prestatie neer te zetten en…. vooral ook heel veel plezier met elkaar te hebben.

Nadat jeugdleden van onze club de kinderen een korte stoomcursus sliden, gooien en vegen hadden gegeven, kon het toernooi van start gaan. In de groepsfase spe- meer

Basisschool Montessori Passe Partout wint Bovenbouwtoernooi CurlingKom je ook op 12 februari 2023 curlen op het supergezellige en sportieve Bovenbouwtoernooi Curling? Je mag je met z’n drieën of vieren inschrijven als team voor je school. Jullie krijgen eerst een korte curlingles en daarna spelen jullie wedstrijdjes tegen andere teams. En… als je wint, mag jouw hele klas een keer gratis komen curlen tijdens de gymles! Jullie team mag bestaan uit jongens, meisjes of gemengd. Per team is er een volwassen begeleider nodig en per school mogen 3 teams meedoen, - meer

Win een curling clinic voor je hele klas op het ...


Op zondag 29 januari, van 10u.-17.15u organiseert Curling Club PWA het eXtra End Toernooi 2023

Dit Nederlandse curlingtoernooi wordt georganiseerd op de enige echte curlingbaan van Nederland, in Zoetermeer.

Teams

Het minimaal aantal teams is 6. Er kunnen maximaal 12 teams inschrijven. Een team moet bestaan uit minimaal 3 spelers. Er zijn geen restricties voor de samenstelling van een team, qua geslacht, leeftijd, rolstoelers of spelen met een delivery stick.- meer

eXtra End Toernooi 29 januari voor Nederlandse clubcurlersWoensdagavond 7 september konden kinderen en jeugd tot 21 jaar kennismaken met curling.

Na een goede gezamenlijk warming up begaven de nieuwelingen zich al snel op het ijs. Zij kregen daar instructie en hulp van de andere jeugdleden, onder toeziend oog van trainer Joey. Al snel pikten ze de beginselen op en gooiden al mooie stenen. Het vegen met de bezem ging ook al erg goed. En gezellig dat ze het hadden! We zijn overtuigd dat we ze de volgende week weer kunnen begroeten.

Heb- meer

Zeer gezellige Jeugd curling try-out avond


Woensdagavond 7 september trapt de jeugd het nieuwe clubseizoen af. De bezems komen uit de kast, de schoenen worden gepoetst en de stenen verzameld. We hopen op een seizoen zonder Covid beperkingen, met veel plezier en mooie stenen.

Wil je ook komen kijken, schrijf je dan in voor onze kosteloze kennismakingscursussen in september:

jeugd tot 21 jaar: woensdagavond 21 september 18:45

volwassenen/studenten: woensdagavond 7 of 14 september 20:00

Meld je aan via meer

Clubseizoen start op 7 september