De Club


Curling Club Prins Willem-Alexander (CC PWA) is een bruisende club. In Zoetermeer heeft zij de enige echte curlingbaan van Nederland als thuishaven. Door de gewaagde combinatie van traditie en vernieuwing blijft deze sport een uitdaging. De club heeft dan ook voor alle leeftijdsgroepen op ieder niveau wat wils.

Zo heeft de club op de woensdag een speciale avond voor jongeren van 8 tot 21 jaar. Op deze avonden valt van alles te beleven, zoals leuke toernooien en veel spectaculaire activiteiten. Uiteraard wordt er ook serieus getraind onder begeleiding van trainers met veel topsport evaring.

Op de latere woensdagavond is het ijs gereserveerd voor de volwassen spelers van 21 jaar en ouder. Op deze clubavond worden er vooral onderlinge wedstrijden gespeeld maar is er ook ruimte voor training. Verder wordt om de zoveel tijd de Wednesday Night League gespeeld.

Op de maandagmiddag tonen vooral de 50 plussers hun curlingkunsten op het ijs in de Silverdome. Uiteraard zijn dan ook jongere curlers van harte welkom om een steentje mee te komen gooien.

Gedurende het seizoen worden er een aantal toernooien georganiseerd. Alle leden van onze club kunnen hieraan deelnemen. Je kunt met een eigen team deelnemen maar ook individueel inschrijven. De organisatoren delen je dan in een team in. Daarbij wordt er ook gelet om zoveel mogelijk teams van gelijke sterkte te vormen om een zo spannend mogelijk toernooi te kunnen houden. Op sommige toernooien zullen ook internationale teams deelnemen. Het is altijd speciaal om curlers uit andere landen te ontmoeten.

Uiteraard bent u van harte welkom om op een van onze vaste speeldagen te komen kijken. Als u het zelf een keer wilt proberen neem dan contact op met het secretariaat.

 

  • – Maandagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur
  • – Woensdagmiddag van 18:45 tot 20:00 uur (Jeugd 8 tot 12 jaar)
  • – Woensdagavond van 18:45 tot 20:30 uur (jeugd 12 tot 21 jaar)
  • – Woensdagavond van 20:30 tot 22:30 uur.
  • – Verschillende extra Zondagochtenden voor jeugd van 10.00 uur tot 12.00 uur

 

EEN BRUISENDE CLUB VOOR MAXIMAAL CURLINGPLEZIER!