Clinics


Voor een curlingclinic ben je bij onze club aan het juiste adres!

 

Door de goede prestaties van het Nederlandse herenteam is curling steeds meer in de belangstelling komen te staan. Velen willen wel eens ervaren hoe het is om zelf een steen te “gooien”. Als curlingclub willen wij belangstellenden hiertoe graag de gelegenheid bieden om onder begeleiding van een ervaren instructeur (vaak spelers uit de Nederlandse selectie teams) het curlingijs in de SilverDome te betreden. Daarom organiseren wij clinics voor bedrijven, verenigingen, vriendengroepen, familiefeestjes en vrijgezellenfeesten. Door een curlingclinic te volgen bij onze club ondersteunt u ook de jeugdopleiding bij onze club. De opbrengsten komen volledig ten goede aan het verbeteren van het curlingniveau in onze club.

Een curlingclinic is een sportief uitje. Curling is een echte teamsport. Tijdens een clinic zal al snel duidelijk worden hoe belangrijk de samenwerking in een team is om tot een goed resultaat te kunnen komen. Elders op onze site vindt u meer uitleg over de curlingregels.

Voor het volgen van een clinic raden wij aan dat de deelnemers warme makkelijk zittende kleding met schone sportschoenen te dragen. De temperatuur op de curlingbaan is ongeveer 4 graden.

Clinics kunnen gevolgd worden in de periode 1 augustus tot 1 april. Vooral december is een populaire maand om clinics te volgen. Boek daarom tijdig als u in deze maand voor uw bedrijf of gezelschap een clinic wilt organiseren.

Een clinic duurt 2 uur  en is als volgt opgebouwd:
15 minuten theoretische instructie
45 minuten praktische oefeningen
60 minuten spelen van onderlinge wedstrijdjes

Een clinic wordt begeleid door één ervaren instructeur per baan. We hebben de beschikking over drie curlingbanen. 

Klik hier voor alle clinic mogelijkheden die in samenwerking met Curlingbaan Zoetermeer verzorgd worden

Horeca.

Curlingclinics zijn in de uitstekend te combineren met een lunch, snack of diner. In de Silverdome zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Voor informatie kunt u terecht op de website van de Silverdome.

Informatie:

De clinics kunnen dagelijks gevolgd worden tussen 9.00 uur en 23.00 uur in de periode van 1 augustus tot 1 april. Het is aan te bevelen om minimaal 7 dagen van te voren te reserveren.

Uiteraard is het ook mogelijk om clinics te verzorgen voor gezelschappen groter dan 30 personen. Wij zullen dan in overleg met u een op uw wensen gebaseerd clinicprogramma samenstellen. 

Voor een boekingsaanvraag of verdere informatie kunt u een mail sturen naar de clinic coördinator

Geef bij een boekingsaanvraag ook één of  twee alternatieve data/tijdstippen door.

Telefonische informatie kunt u krijgen bij Margrietha Voskuilen: 079- 330 50 65

Contact informatie Curlingbaan Zoetermeer