PWA viert 35 jarig jubileum


Zaterdag 8 juni was het exact 35 jaar geleden dat onze club in Rotterdam werd opgericht. Van de drie oprichters is alleen ons ere lid Gerad Küppers nog in leven. Helaas kon Gerard de festiviteiten wegens vakantie niet bijwonen.

30 leden van jong tot iets ouder hebben aan de viering deelgenomen. We begonnen sportief met een sport die veel van curling weg heeft: bowls. We werden zeer gastvrij ontvangen door de enthousiaste leden van de Rotterdamse Bowls Club die in ons wegwijs maakten in hun lievelings-sport. Het bleek toch niet zo eenvoudig om de bowls zo dicht mogelijk bij de jacket te krijgen. Bart werd onze clubkampioen met maar liefst 42 punten. Jaap eindigde als tweede en junior Laurens pakte de derde prijs. 

Na het bowls verhuisden we richting Brienenoordbrug. Bij het Zalmhuis stond een heerlijk diner te wachten. Ook dit veel bij iedereen zeer in de smaak.

Wil je nog eens nagenieten, kijk dan in het foto album. Ben je er niet bij geweest? Kijk rustig hoe leuk het was. Je wilt er dan bij het veertig jarig bestaan zeker bij zijn!

Klik hier voor de fotoreportage  Pwa 35 jaar jong.

 

20130608_151420