Steun CurlingClub PWA met een Olympische curlingclinic


In een Olympisch jaar is er altijd extra belangstelling voor de Olympische sporten waarvan curling er één van is. Nederland is er dit jaar nog niet bij maar er wordt keihard getraind om bij de volgende editie van de Olympische Spelen aanwezig te zijn. Die doelstelling moet vooralsnog gehaald worden zonder ondersteuning van het Nederlands Olympisch Comité, die alleen Top 8 sporten ondersteunt.

CurlingClub PWA is op zoek naar bedrijven die de club willen ondersteunen. Dat kan heel éénvoudig. Door het volgen van een curlingclinic bij onze club ondersteunt u automatisch onze club. U een clinic en de club kan uit de opbrengsten van een clinic investeren in het opleiden en begeleiden van talentvolle curlers en de jeugdopleiding verder uitbouwen. Bij CurlingClub PWA zijn veel leden die uitkomen voor één van de nationale selecties. Zowel het heren team als het jongens junioren team bestaat geheel uit leden van onze club. Ook in het damesteam spelen drie leden van CC PWA. De junioren hebben dit jaar een unieke prestatie geleverd door als eerste Nederlands junioren team de finale te halen voor kwalificatie voor deelname aan de Wereldkampioenschappen. Daarmee behoren zij tot de dertien beste junioren landenteams van de wereld. Het herenteam staat veertiende op de Europese ranglijst.

Deze internationals staan graag voor u klaar om een clinic te verzorgen. U krijgt een spel uitleg, leert de basistechnieken van het spel, gaat zelf een wedstrijd spelen en zult merken dat communicatie binnen een team zeer belangrijk is.

In het Olympische jaar 2014 (curling is een Olympische Sport) hebben wij een extra aantrekkelijk tarief van € 240,00 (ipv € 250,00) voor een clinic voor maximaal 10 deelnemers. Uiteraard kunnen wij ook clinics voor grotere groepen organiseren. Volgt uw bedrijf bij onze club een clinic dan zullen wij dit gedurende een jaar vermelden op onze website. Kijk voor meer informatie over een clinic op deze pagina.

Clinics kunnen vanaf 1 augustus 2014 weer gevolgd worden.