De Elzenhoek en Pr. Margrietschool winnen schoolsporttoernooi curling

Op zondag 10 februari verzamelden zich 26 Zoetermeerse basisschoolteams om te strijden op het schoolsporttoernooi curling. In de ochtend sessie mochten de teams van groepen 5/6 zich op glad ijs begeven. Na even oefenen werden al snel mooie stenen gegooid en spannende wedstrijden gespeeld. De kinderen hadden het geweldig naar hun zin en ook in de clubruimte was het erg gezellig.

De wedstrijden werden op de voet gevolgd door de vele toeschouwers in de clubruimte en op de boarding in de hal. Na een spannende finale won Team 3 van Basisschool de Elzenhoek uiteindelijk de titel in de categorie groep 5/6. In de middag was het de beurt aan de kinderen van groep 7/8. Vele kinderen

hadden al eens curling gespeeld dus met weinig oefenen barstten de wedstrijden los. Hier bleek team Blij dat ik Glij van de Prinses Margrietschool de sterkste! Dank aan de Zoetermeer Sport van de Gemeente Zoetermeer, de vrijwillige EHBO, de vele begeleiders vanuit de scholen, Coach Joey en onze jeugdleden Donovan, Shauna en Louisa op het ijs, de jeugdcommissie en curlingbaan Zoetermeer.

En vooral:

Felicitaties aan de winnaars maar vooral ook aan alle kinderen die er een super gezellig en sportief toernooi van hebben gemaakt!